We are red moons

IMG_8846.jpg

Wij zijn begonnen met videos maken voor onze vrienden in 2017, puur voor de lol. Na onze eerste videoclip wisten we gelijk dat film voor ons was weggelegd. We zijn daarom gelijk een bedrijf gestart en sindsdien werken we dagelijks naar onze dromen toe. Doordat we uit een jong team bestaan, kunnen we de jongere doelgroep makkelijk bereiken. 

Als bedrijf willen we groeien naar een groot hip hop platform, waarbij we jonge artiesten een kans kunnen geven om zichzelf te kunnen laten zien aan de wereld. Naast videoclips is er nog zoveel te ontdekken en zijn er nog zoveel dromen te behalen. Wij willen nooit stil zitten, en zijn daarom altijd opzoek naar de volgende uitdaging.

IMG_9454.jpg

our specialties

Red Moons probeert voor elk project altijd een nieuw, verfrissend en complete video te creëren. Met een jong team kijken wij altijd naar de nieuwste en originele trends die wij kunnen toepassen op onze projecten.  Een klein team die zich specialiseert in meerdere functies. Hiermee realiseren wij professionele video’s met weinig mankracht. Ons team is gespecialiseerd in het opstellen van concepten, het produceren, regisseren en filmen van video clips. Bij het editten komt onze kenmerkende stijl goed naar voren. 

IMG_8824.jpg